Wie verdient een bloemetje?

Het einde van het jaar nadert…de jaarlijkse marathon van de Leeuwarder Piraten is in volle voorbereiding en komt er weer aan! Van 23 december 2018 tot en met 1 januari 2019 zijn we er 24 uur per dag voor jou via LEO FM en uiteraard via deze website.

Ook dit jaar staat de marathon in het teken van het goede doel. Dit jaar draaien we voor Humanitas, deze organisatie heeft tot doel om mensen te helpen die het even niet alleen redden. Zo kunnen ze hun toekomst zelfstandig en met plezier weer tegemoet zien.

Kijk ook opĀ www.humanitas.nl

Naast 10 dagen gezelligheid, waarbij we jouw reactie graag tegemoet zien, zetten wij ook jou of je geliefde medemens in het zonnetje!

6 x gaan we jou of je geliefde verrassen met een prachtig boeket bloemen!

Laat ons weten wie en waarom? Opgave kan via: bloemetje@leeuwarderpiraten.nl


Afbeelding kan het volgende bevatten: bloem, plant, tekst en eten