Zanger Vince overleden

Op 29 mei 2021 om 17.00 uur is zanger Vince overleden. Eerder dit jaar klaagde hij over rugpijn, wat werd toegeschreven aan een hernia. Toen dat niet overging volgde meer onderzoek in het ziekenhuis en werd een vergevorderd stadium van kanker ontdekt. Op 27 mei kreeg de zanger te horen dat hij nog enkele weken tot maanden te leven had. Helaas bleek dat slechts 2 dagen te zijn. In de nabijheid van zijn vrouw en familie is Vince overleden.

Vince werd vooral bekend van de covers die hij maakte van Duitse muziek. Daarbij was de opvallend goedgeklede man altijd vrolijk en serieus bezig met de muziek. De laatste single van Vince (Duizend maal jij) is vervroegd uitgebracht. Oorspronkelijk zou deze verschijnen op 30 mei, maar deze werd al op 20 mei gereleased.

Vince werd slechts 49 jaar oud.