Radio Atlantis Friesland uit de lucht!

Radio Atlantis Grou is niet meer! het radiostation is inmiddels uit de lucht. Onderstaand de mededeling die op de website van het radiostation is te vinden:

Het klopt helaas dat wij na een flitsende start niet meer op de middengolf zijn te beluisteren.

Verblind door hoogmoed hebben Marcel Joustra en Anne Zijlstra de zender en de licentie overgedaan aan Atlantis Amsterdam om samen met “grote jongens uit de radiowereld” iets groots op te zetten.

Dit is gebeurt zonder enig overleg met de rest van het team die de afgelopen jaren met heel veel enthousiasme Atlantis hebben opgebouwd. De afgelopen maanden is hard gewerkt om de middengolfzender in de lucht te krijgen, dit heeft veel tijd, energie en geld gekost. Verbijsterd zijn wij, de Dj’s en de luisteraars, dat iemand tot zo’n lafffe en doortrapte daad in staat is. Een prachtig station vanuit het hart van Friesland wordt hiermee de das omgedaan op de meest verachtelijke manier.

Tevens heeft Marcel Joustra onze Facebookpagina onrechtmatig gekaapt , en post daar gewoon zijn achterbakse plannetjes alsof er niks aan de hand is. Wij kunnen daar niks meer posten !

Gelukkig krijgen we veel steun van trouwe luisteraars en betrokken mensen bij ons station en we gaan vol door op de ingeslagen koers. Atlantis radio blijft gewoon te beluisteren op de diverse streams via internet en tune-in. Wij blijven de mooie programma’s maken voor jullie.

Meer informatie over de toekomst van Atlantis Radio 1395/1521 volgt spoedig.

ps. steunbetuigingen via contact@atlantisradio.eu
protesten via info@atlantis-amsterdam.nl

[bron: atlantisradio.eu]